Beregeningsmateriaal

 

Beregeningsmateriaal

Wij zijn in de Hoeksche waard uw dealer voor beregeningsmateriaal! Onderstaand een kleine greep uit het assortiment. Wilt u informatie ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Ferbo

Ferbo is al jarenlang een begrip op het gebied van haspels en motorpompen. De machines zijn sterk, degelijk en zeer betrouwbaar. Dat komt mede doordat de machines gebruik maken van de best mogelijke PE slang, volledig gegalvaniseerd frame en drum en hoge kwaliteit onderdelen die geleverd worden. Denk daarbij aan de sproeiwagen, kopakkersproeierset en eventueel een Spraycontroller.

Er zijn twee varianten haspels: de zogenaamde boven draaiende waarbij de dissel in de rijrichting blijft en de sit-down machines. Die laatste kan worden uitgevoerd met een motorunit en hydraulische aandrijving.

 

Cogem

Cogem is één van de grootste leveranciers van diverse motorpompen t.b.v. beregening en industrie.  Voor de beregening zijn motorpompen t.b.v. haspels, buizen beregening, aanvoerpompen en nachtvorst beregening. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een FPT motor in combinatie met een bijpassende pomp van Caprari, Landini of Rovatti. De motoren worden beveiligd met een motorbeveiliging waarmee de druk en tijd ingesteld kunnen worden.

De motor en pomp kunnen worden omkast met een gegalvaniseerde cabine om de motor en pomp. Bij de motorpompen worden de bijpassende koppelingen geleverd die u wenst.